Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2019 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 1039 | 962 |
h-index | 19 | 19 |
i10-index | 26 | 26 |
Acces public
Afișați-le pe toate1 articol
0 articole
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
- Professor Nazimah HamidDepartment of Food Science and Microbiology, Auckland University of TechnologyAdresă de e-mail confirmată pe aut.ac.nz
- Daniel ShepherdAuckland University of TechnologyAdresă de e-mail confirmată pe aut.ac.nz
- Indrawati OeyUniversity of OtagoAdresă de e-mail confirmată pe otago.ac.nz
- Qianli MaAuckland University of TechnologyAdresă de e-mail confirmată pe aut.ac.nz
- Charles SpenceOxford UniversityAdresă de e-mail confirmată pe psy.ox.ac.uk
- Diksha ChadhaDepartment of Food Science and Microbiology, Auckland University of TechnologyAdresă de e-mail confirmată pe aut.ac.nz
- Tingting LiuTLL Food TechnologyAdresă de e-mail confirmată pe tllfoodtech.co.nz
- Qian Janice WangDepartment of Food Science, University of CopenhagenAdresă de e-mail confirmată pe food.ku.dk
- Mansi LimbadSchool of Science, Auckland University of TechnologyAdresă de e-mail confirmată pe aut.ac.nz
- Owen YoungSchool of Science AUT University (retired)
Urmăriți
Kevin Kantono, PhD
International Flavors & Fragrances Inc.
Adresă de e-mail confirmată pe aut.ac.nz - Pagina de pornire