Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2018 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 2148 | 966 |
h-index | 24 | 17 |
i10-index | 41 | 28 |
Acces public
Afișați-le pe toate14 articole
3 articole
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
Colm O'DonnellFull Professor, UCD School of Biosystems & Food Engineering, University College DublinAdresă de e-mail confirmată pe ucd.ie
Donal J O'CallaghanPrincipal Research Officer, TeagascAdresă de e-mail confirmată pe teagasc.ie
Kevin P McDonnellUniversity College DublinAdresă de e-mail confirmată pe ucd.ie
Fred PayneUniversity of KentuckyAdresă de e-mail confirmată pe uky.edu
Manuel CastilloUniversidad Autónoma de BarcelonaAdresă de e-mail confirmată pe uab.es
Dafni VasilopoulouUniversity of ReadingAdresă de e-mail confirmată pe reading.ac.uk
Gerard DowneyTeagascAdresă de e-mail confirmată pe teagasc.ie
PJ CullenProfessor of Chemical Engineering, University of SydneyAdresă de e-mail confirmată pe sydney.edu.au
Conor DelahuntyVice President, Global Sensory & Consumer Insights. Taste, Nutrition & Health, SymriseAdresă de e-mail confirmată pe symrise.com