Urmăriți
Aurica Chirsanova/ Aurica Calcatiniuc
Aurica Chirsanova/ Aurica Calcatiniuc
Technical University of Moldova, Head of the Food and Nutrition Department PhD., Assoc. Professor
Adresă de e-mail confirmată pe toap.utm.md - Pagina de pornire
Titlu
Citat de
Citat de
Anul
Organic beekeeping practices in Romania: Status and perspectives towards a sustainable development
CB Pocol, P ©edík, IS Brumă, A Amuza, A Chirsanova
Agriculture 11 (4), 281, 2021
572021
Bee honey: History, characteristics, properties, benefits and adulteration in the beekeeping sector
CA Chirsanova, T Capcanari, A Boiștean, EMI Khanchel
Journal of Social Sciences, 98-114, 2021
382021
Behavior of Consumers in the Republic of Moldova Related to the Consumption of Trans Fat
A Chirsanova, T Capcanari, A Boistean, E Covaliov, V Resitca, R Sturza
International Journal of Food Science, Nutrition and Dietetics (IJFS), 493-498, 2020
37*2020
Technologie culinaire
J Ciumac, A Chirsanova, V Reșitca
312019
Общая технология пищевых производств. Chișinău, Editura „Tehnică–UTM”, 2019
J Ciumac, V Reșitca, A Chirsanova, T Capcanari
UTM, 2019
28*2019
Analiza senzorială a produselor lactate. Ciclu de prelegeri
A Chirsanova
Universitatea Tehnică a Moldovei, 2009
252009
Development of lactose free yogurt technology for personalized nutrition
T Capcanari, A Chirsanova, E Covaliov, R Siminiuc
Food and Nutrition Sciences 12 (11), 1116-1135, 2021
242021
Physico-chemical profile of four types of honey from the South of the Republic of Moldova
A Chirsanova, T Capcanari, A Boistean, R Siminiuc
Food and Nutrition Sciences 12 (9), 874-888, 2021
242021
The impact of organic food on the moldavan market
D Calcatiniuc, C Grițco, CA Chirsanova, A Boiștean
Microbial Biotechnology, 76-76, 2018
232018
Influența condițiilor de păstrare asupra conținutului unor micotoxine în nuci
CA Chirsanova, V Reșitca, A Boiștean, BE Covaliov
Meridian Ingineresc, 63-75, 2013
222013
PALYNOLOGICAL, PHYSICO-CHEMICAL AND BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES PROFILE IN SOME TYPES OF HONEY IN THE REPUBLIC OF MOLDOVA
AB Aurica Chirsanova, Tatiana Capcanari
JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCE 28 (3), 175-186, 2021
21*2021
JERUSALEM ARTICHOKE (HELIANTHUS TUBEROSUS) FLOUR IMPACT ON BREAD QUALITY
A Chirsanova, T Capcanri, G Ecaterina
Journal of Engineering Science 28 (1), 131-143, 2021
212021
Possibilities of using soy proteine isolate for the packaging of juglans regia l
A BOIȘTEAN, A CHIRSANOVA
nuts International Scientific Conference on Microbial Biotechnologi 4th …, 2018
212018
Toxicologie și securitate alimentară
D Paladi, A Chirsanova, N Mija, T Capcanari
Îndrumar metodic pentru îndeplinirea lucrărilor de laborator. CHIȘINĂU …, 2017
212017
Analiza senzorială și controlul fizico-chimic al produselor alimentației publice
R Siminiuc, O Gutium, V Reșitca, A Chirsanova
Savoarea. Suport de curs. Chișinău:„Tehnica-UTM, 2016
202016
THE IMPACT OF FOOD WASTE AND WAYS TO MINIMIZE IT
A Chirsanova, D Calcatiniuc
JOURNAL OF SOCIAL SCIENCES 4 (1), 128-139, 2021
192021
Quality assessment of honey in three different geographical areas from Republic of Moldova
A Chirsanova, T Capcanari, A Boistean
Scientific Research Publishing, 2021
192021
Consumer behavior related to salt intake in the Republic of Moldova
CA Chirsanova, E Boaghe, T Capcanari, MN Suhodol, O Deseatnicova, ...
Journal of social sciences, 101-110, 2020
192020
Prelucrarea sanitară în cadrul unităților de alimentație publică. INSTRUCȚIUNI. Chișinău, Editura „Tehnică–UTM”, 2018.–33p
A CHIRSANOVA, T CAPCANARI
Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018
18*2018
Influence of the edible coatings' viscosity on organoleptic characteristics of walnut kernels
A BOISTEAN, A CHIRSANOVA, M NATIBULINA
Tehnica–Info, 2018
182018
Sistemul nu poate realiza operația în acest moment. Încercați din nou mai târziu.
Articole 1–20