Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2019 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 208 | 182 |
h-index | 6 | 6 |
i10-index | 4 | 4 |
Acces public
Afișați-le pe toate1 articol
3 articole
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
- Mahdi Kadivar, Ph.D.Professor of Food Science, Isfahan University of Technology (IUT)Adresă de e-mail confirmată pe iut.ac.ir
- Raffaele PortaProfessore ordinario di Biochimica, Dipartimento di Scienze Chimiche, Università di Napoli "Federico II"Adresă de e-mail confirmată pe unina.it
- Hajar ShekarchizadehIsfahan University of TechnologyAdresă de e-mail confirmată pe ag.iut.ac.ir
- Prof. Concetta Valeria Lucia GiosafattoUniversity of Naples "Federico II" Department of Chemical SciencesAdresă de e-mail confirmată pe unina.it
- Rocco Di GirolamoUniversità degli Studi di Napoli "Federico II"Adresă de e-mail confirmată pe unina.it
- m.h aghkhaniDept of biosystems Engineering School of Agriculture Ferdowsi University of MashhadAdresă de e-mail confirmată pe um.ac.ir
- Di Pierro ProsperoDepartment of Agricoltural SciencesAdresă de e-mail confirmată pe unina.it