Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2020 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 3087 | 1645 |
h-index | 27 | 23 |
i10-index | 48 | 37 |
Acces public
Afișați-le pe toate11 articole
9 articole
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
Prof. James G. LyngInstitute of Food and Health, University College DublinAdresă de e-mail confirmată pe ucd.ie
Tesfaye F. BedaneUniversity College Dublin (UCD)Adresă de e-mail confirmată pe ucd.ie
Shaojin WangNorthwest A&F UniversityAdresă de e-mail confirmată pe nwsuaf.edu.cn
Fabrizio SarghiniUniversity of Naples Federico IIAdresă de e-mail confirmată pe unina.it
Gianpaolo RuoccoAssociate professor, College of Engineering, University of BasilicataAdresă de e-mail confirmată pe unibas.it
Farag K. W.Harper Adams UniversityAdresă de e-mail confirmată pe harper-adams.ac.uk
Gaetano LambertiProfessore Ordinario di Principi di Ingegneria Chimica, Università degli Studi di SalernoAdresă de e-mail confirmată pe unisa.it
Ernesto REVERCHONFull professor, Salerno UniversityAdresă de e-mail confirmată pe unisa.it
Iolanda De MarcoUniversity of SalernoAdresă de e-mail confirmată pe unisa.it
Prof. Joshua Arimi. PhDMeru University of Science and TechnologyAdresă de e-mail confirmată pe must.ac.ke
Alfonso GrassiProfessor of Chemistry, Universita di SalernoAdresă de e-mail confirmată pe unisa.it
Nigel BruntonUniversity College DublinAdresă de e-mail confirmată pe ucd.ie