Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2019 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 2790 | 1587 |
h-index | 25 | 20 |
i10-index | 44 | 35 |
Acces public
Afișați-le pe toate9 articole
10 articole
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
- Prof. James G. LyngInstitute of Food and Health, University College DublinAdresă de e-mail confirmată pe ucd.ie
- Tesfaye F. BedaneUniversity College Dublin (UCD)Adresă de e-mail confirmată pe ucd.ie
- Shaojin WangNorthwest A&F UniversityAdresă de e-mail confirmată pe nwsuaf.edu.cn
- Fabrizio SarghiniUniversity of Naples Federico IIAdresă de e-mail confirmată pe unina.it
- Gianpaolo RuoccoAssociate professor, College of Engineering, University of BasilicataAdresă de e-mail confirmată pe unibas.it
- Farag K. W.Harper Adams UniversityAdresă de e-mail confirmată pe harper-adams.ac.uk
- Gaetano LambertiProfessore Ordinario di Principi di Ingegneria Chimica, Università degli Studi di SalernoAdresă de e-mail confirmată pe unisa.it
- Ernesto REVERCHONFull professor, Salerno UniversityAdresă de e-mail confirmată pe unisa.it
- Iolanda De MarcoUniversity of SalernoAdresă de e-mail confirmată pe unisa.it
- Prof. Joshua Arimi. PhDMeru University of Science and TechnologyAdresă de e-mail confirmată pe must.ac.ke
- Alfonso GrassiProfessor of Chemistry, Universita di SalernoAdresă de e-mail confirmată pe unisa.it
- Nigel BruntonUniversity College DublinAdresă de e-mail confirmată pe ucd.ie