Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2019 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 13891 | 9048 |
h-index | 63 | 49 |
i10-index | 243 | 206 |
Acces public
Afișați-le pe toate2 articole
5 articole
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
- Seyed Hadi RazaviProfessor of Food Bioprocess Engineering, University of TehranAdresă de e-mail confirmată pe ut.ac.ir
- Mahmoud OmidProfessor, University of TehranAdresă de e-mail confirmată pe ut.ac.ir
- Ashkan MadadlouSenior Lecturer, University College Cork (UCC)Adresă de e-mail confirmată pe ucc.ie
- Shima YousefiDepartment of Food Science and Engineering, Islamic Azad University, Science and Research BranchAdresă de e-mail confirmată pe ut.ac.ir
- Mehdi FarhoodiDepartment of Food Science and Technology, Shahid Beheshti University of Medical SciencesAdresă de e-mail confirmată pe sbmu.ac.ir
- Seyed Mohammad Taghi GharibzahediInstitute of Materials Science, Universität KielAdresă de e-mail confirmată pe tf.uni-kiel.de
- mina farziFood science and technology, university of tehranAdresă de e-mail confirmată pe ut.ac.ir
- Ali Akbar SabouryDistinguished Professor of Biophysical Chemistry, University of TehranAdresă de e-mail confirmată pe ut.ac.ir
- Yadollah YaminiProfessor of Analytical Chemistry, Tarbiat Modares UniversityAdresă de e-mail confirmată pe modares.ac.ir
- Mohammadamin MohammadifarNational Food Institute, Technical University of Denmark