Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2019 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 798 | 731 |
h-index | 17 | 16 |
i10-index | 25 | 24 |
Acces public
Afișați-le pe toate4 articole
1 articol
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
- Antonio Fernandes de CarvalhoProfessor, Universidade Federal de ViçosaAdresă de e-mail confirmată pe ufv.br
- Naaman Francisco Nogueira SilvaAdjunct Professor - Center of Natural Sciences - Federal University of São Carlos (UFSCar)Adresă de e-mail confirmată pe ufscar.br
- Luis Gustavo Lima NascimentoUniversidade Federal de Viçosa (UFV)Adresă de e-mail confirmată pe ufv.br
- lucas sales queirozPostDoc Food ScienceAdresă de e-mail confirmată pe food.dtu.dk
- Mastaneh JahromiPhD in Food ScienceAdresă de e-mail confirmată pe shirazu.ac.ir
- rodolphe marieAssistant professor, DTU Nanotech, DTU, DenmarkAdresă de e-mail confirmată pe nanotech.dtu.dk
- Busra Gultekin SubasiPostdoctoral Researcher - Aarhus UniversityAdresă de e-mail confirmată pe food.au.dk
- Ahmed TahaDepartment of Food Sciences, Faculty of Agriculture (Saba Basha), Alexandria UniversityAdresă de e-mail confirmată pe alexu.edu.eg
- Esra Capanogluİstanbul Teknik ÜniversitesiAdresă de e-mail confirmată pe itu.edu.tr
- GiorgiA sPIGNOUniversità Cattolica del Sacro CuoreAdresă de e-mail confirmată pe unicatt.it
- Guilherme M. TavaresProfessor at UnicampAdresă de e-mail confirmată pe unicamp.br
Urmăriți
Federico Casanova
Assistant Professor - DTU Food
Adresă de e-mail confirmată pe food.dtu.dk - Pagina de pornire