Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2019 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 7286 | 5862 |
h-index | 46 | 41 |
i10-index | 92 | 87 |
Acces public
Afișați-le pe toate15 articole
12 articole
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
- Shahin RoohinejadPrincipal Scientist at Zoom Essence Inc.Adresă de e-mail confirmată pe zoomessence.com
- Eugene VorobievProf. Université de Technologie de CompiègneAdresă de e-mail confirmată pe utc.fr
- Semia Ellouz ChaabouniProfesseur d'université de Sfax TunisieAdresă de e-mail confirmată pe enis.rnu.tn
- Nabil GrimiFull Professor, Process Engineering, University of Technology of Compiegne, FranceAdresă de e-mail confirmată pe utc.fr
- jorge saraivaFood Technology, Biotechnology, and Biocatalysts, Aveiro UniversityAdresă de e-mail confirmată pe ua.pt
- Anderson S. Sant'AnaDepartment of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of CampinasAdresă de e-mail confirmată pe unicamp.br
- Anet Reľek JambrakProfessor, Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebAdresă de e-mail confirmată pe pbf.hr
- Mladen BrncicProfessor of Food ScienceAdresă de e-mail confirmată pe pbf.hr
- Professor Brijesh K. Tiwari, FIFST, FRSCTeagasc-Irish Agriculture and Food Development AuthorityAdresă de e-mail confirmată pe teagasc.ie
- Ankit Patras, Associate Professor & Pri...Tennessee State University, College of AgricultureAdresă de e-mail confirmată pe tnstate.edu
- Rui QueirósDepartament of Applications, HiperbaricAdresă de e-mail confirmată pe hiperbaric.com
Urmăriți
Mohamed Koubaa
Ecole Supérieure de Chimie Organique et Minérale
Adresă de e-mail confirmată pe escom.fr