Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2020 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 8034 | 2433 |
h-index | 49 | 24 |
i10-index | 103 | 56 |
Acces public
Afișați-le pe toate4 articole
1 articol
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
Marilyn RaynerDepartment of Food Technology, Engineering, and Nutrition, Lund University, SwedenAdresă de e-mail confirmată pe food.lth.se
Malin Sjoo (former M Karlsson)Lund University, Sweden and Speximo ABAdresă de e-mail confirmată pe food.lth.se
Marie PaulssonProfessor in Dairy Technology, Lund University, SwedenAdresă de e-mail confirmată pe food.lth.se
Federico Gomez GalindoLund UniversityAdresă de e-mail confirmată pe food.lth.se
Ali MarefatiMcCormick & CompanyAdresă de e-mail confirmată pe mccormick.com
Björn BergenståhlProfessor in Food Technology, Lund UniversityAdresă de e-mail confirmată pe food.lth.se
ton van vlietAdresă de e-mail confirmată pe kpnplanet.nl
Franco PedreschiProfessor od Chemical and Bioprocesess Engineering, Pontificia Universidad Catolica de ChileAdresă de e-mail confirmată pe ing.puc.cl
Marie WahlgrenProfessor i Läkemedelsteknologi Department of Food Technology, Engineering and NutritionAdresă de e-mail confirmată pe food.lth.se
Nikolaos MavroudisSenior Lecturer and Programme Leader In Food ScienceAdresă de e-mail confirmată pe northumbria.ac.uk
P T VernierCenter for Bioelectrics, Old Dominion UniversityAdresă de e-mail confirmată pe odu.edu
Sune SvanbergLund UniversityAdresă de e-mail confirmată pe fysik.lth.se
Prof.Branko BugarskiUNIVERSITY OF BELGRADEAdresă de e-mail confirmată pe tmf.bg.ac.rs
Karl-Erik ArzenLund UniversityAdresă de e-mail confirmată pe control.lth.se
Allan G. RasmussonLund University