Urmăriți
Romulus Marian BURLUC
Romulus Marian BURLUC
Assistant Professor, University Dunarea de Jos Galati, Romania
Adresă de e-mail confirmată pe ugal.ro
Titlu
Citat de
Citat de
Anul
Nutritional effects of added fish proteins in wheat flour bread
F Cercel, RM Burluc, P Alexe
Agriculture and Agricultural Science Procedia 10, 244-249, 2016
232016
Tehnologia și controlul calității în industria panificației
RM BURLUC
Romulus Marian Burluc. Galați: Universitatea" Dunărea de Jos" din Galați, 2007
162007
Tehnologia și controlul calității în industria panificației. Îndrumar de laborator
D Bordei, R Burluc
Editura Fundației Universitare „Dunărea de Jos”, Galați, 2003
92003
The use of pseudo-cereals flours in bakery. Scientific Study and Research: Chemistry & Chemical Engineering
RM Burluc, C Vizireanu, R Dinica, F Dima
Biotechnology, Food Industry 13 (2), 177-186, 2012
52012
Tehnologia si controlul calitatii in industria panificatiei
D Bordei, RM Burluc
Editura Fundației Universitare" Dunărea de Jos", 2003
52003
Researches on buckwheat flour utilisation in bread making.
RM Burluc, C Vizireanu, O Barna
Journal of Environmental Protection and Ecology 12 (3), 930-934, 2011
32011
Influence of unconventional thermal treatment on physico-chemical characteristics of vegetable juices
F Dima, D Istrati, R Burluc, E Pricop, V Serea, C Vizireanu
Journal of Biotechnology, S78, 2015
12015
Studies regarding the effect of temperature storing of Flamura 85 wheat on the rheological properties of dough.
O Barna, RM Burluc, O Baston
Annals Food Science and Technology 10 (2), 359-362, 2009
12009
Research on the use of Fagopyrum sp. for culinary preparations
C VIZIREANU, RM Burluc, A DARABĂ, D ISTRATI
Lucrări Ştiinţifice, Universitatea de Stiinte Agricole Şi Medicină …, 2009
12009
Physico-chemical, antioxidant activity and sensory analysis of new beverages based on milk, cranberry, rosehip fruits and horseradish
D Istrati, C Pavalasc, F Dima, E Pricop, R Burluc, C Vizireanu
Journal of Biotechnology, S77-S78, 2015
2015
Rheological and textural properties of different formulations for functional rice based biscuits
E Pricop, D Istrati, R Burluc, F Dima, C Vizireanu
Journal of Biotechnology, S78, 2015
2015
Tehnologia produselor de patiserie și cofetărie
RM Burluc
Editura Fundației Universitare" Dunărea de Jos", 2013
2013
The use of pseudo-cereals in bakery. Utilisation de farines des pseudo-cereales dans la boulangerie
FD R.M.Burluc, C.Vizireanu, R.Dinica
Scientific Study $ Research Chemistry $ Chemical Engineering Biotechnology …, 2012
2012
Research regarding ecological method for cereal storage and the influence on flour granularity.
O Barna, O Baston, RM Burluc, CP Serea
2011
RHEOLOGICAL AND SENSORY CHARACTERISATION OF GELS OBTAINED FROM VEGETAL ORIGIN HYDROCOLLOIDS
C VIZIREANU, A IONESCU, A DARABA, D ISTRATI, R BURLUC
JOURNAL OF ENVIRONMENTAL PROTECTION AND ECOLOGY 11 (4), 1417-1421, 2010
2010
Researches of the influence of ecological storage by cooling of Dropia wheat on starch of flour
OB O.Barna,R.M.Burluc
Lucrari stiintifice 52, 2009
2009
Tehnologia si controlul calitatii produselor zaharoase
RM Burluc
Editura Fundatiei Universitare Dunarea de Jos Galati, 2009
2009
RESEARCH ON INFLUENCE ECOLOGICAL STORAGE OF WHEAT AT LOW TEMPERATURES ON STARCH GELATINIZATION PROPERTIES OF FLOUR
O Barna, RM Burluc, O Baston
Lucrări Științifice, Universitatea de Stiinte Agricole Și Medicină …, 2009
2009
Research regarding the effect of storing Flamura 85 wheat at low temperatures upon the milling properties.
O Barna, RM Burluc, O Baston
Annals Food Science and Technology 10 (2), 369-373, 2009
2009
RESEARCH ON INFLUENCE ECOLOGICAL STORAGE OF WHEAT AT LOW TEMPERATURES ON THE FLOUR STARCH CONTENT
O Barna, RM Burluc, O Baston
Lucrări Științifice, Universitatea de Stiinte Agricole Și Medicină …, 2009
2009
Sistemul nu poate realiza operația în acest moment. Încercați din nou mai târziu.
Articole 1–20