Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2019 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 6096 | 5221 |
h-index | 46 | 42 |
i10-index | 70 | 67 |
Acces public
Afișați-le pe toate12 articole
9 articole
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
- Francisco J. Barba (ORCID: 0000-000...University of Valencia (https://ror.org/043nxc105)Adresă de e-mail confirmată pe uv.es
- Mohamed KoubaaEcole Supérieure de Chimie Organique et MinéraleAdresă de e-mail confirmată pe escom.fr
- Ralf GreinerMax Rubner-InstitutAdresă de e-mail confirmată pe mri.bund.de
- Jose Manuel Lorenzo RodriguezCentro Tecnologico de la CarneAdresă de e-mail confirmată pe ceteca.net
- Kumar MallikarjunanProfessor & Head of Food Science and Nutrition, University of MinnesotaAdresă de e-mail confirmată pe umn.edu
- Nooshin NikmaramSenior Food ScientistAdresă de e-mail confirmată pe uoguelph.ca
- Danijela Bursać KovačevićIzv. prof. dr. sc., Sveučiliąte u Zagrebu Prehrambeno-biotehnoloąki fakultetAdresă de e-mail confirmată pe pbf.unizg.hr
- Indrawati OeyUniversity of OtagoAdresă de e-mail confirmată pe otago.ac.nz
- Daniel GranatoProfessor of Functional Foods - University of LimerickAdresă de e-mail confirmată pe ul.ie
- Alaa BekhitProfessor of Food Science, University of OtagoAdresă de e-mail confirmată pe otago.ac.nz
- Zhenzhou ZHUWuhan Polytechnic University; University of Technology of CompigneAdresă de e-mail confirmată pe utc.fr
- jorge saraivaFood Technology, Biotechnology, and Biocatalysts, Aveiro UniversityAdresă de e-mail confirmată pe ua.pt
- Seyed Mohammad Taghi GharibzahediInstitute of Materials Science, Universität KielAdresă de e-mail confirmată pe tf.uni-kiel.de
- Sze Ying LeongDepartment of Food Science, University of OtagoAdresă de e-mail confirmată pe otago.ac.nz
- Anet Reľek JambrakProfessor, Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebAdresă de e-mail confirmată pe pbf.hr
- David W. EverettPrincipal Investigator, Riddet InstituteAdresă de e-mail confirmată pe massey.ac.nz
- Khelfa AnissaEcole supérieure de chimie organique et minérale / université de technologie de CompiegneAdresă de e-mail confirmată pe escom.fr
- Paulo Eduardo Sichetti MunekataMeat Technology Center of GaliciaAdresă de e-mail confirmată pe ceteca.net
- Mahesha M. PoojaryAssociate Professor, Department of Food Science, University of Copenhagen, DenmarkAdresă de e-mail confirmată pe food.ku.dk
- MEHRDAD NIAKOUSARIPROFESSOR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYAdresă de e-mail confirmată pe SHIRAZU.AC.IR
Urmăriți
Shahin Roohinejad
Principal Scientist at Zoom Essence Inc.
Adresă de e-mail confirmată pe zoomessence.com