Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2019 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 483 | 380 |
h-index | 8 | 7 |
i10-index | 7 | 7 |
Acces public
Afișați-le pe toate1 articol
2 articole
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
- Francesco MarraUniversità degli studi di SalernoAdresă de e-mail confirmată pe unisa.it
- Rahmi UyarAssistant Professor of Food Engineering, Aksaray UniversityAdresă de e-mail confirmată pe aksaray.edu.tr
- Prof. James G. LyngInstitute of Food and Health, University College DublinAdresă de e-mail confirmată pe ucd.ie
- Shaojin WangNorthwest A&F UniversityAdresă de e-mail confirmată pe nwsuaf.edu.cn
- Farag K. W.Harper Adams UniversityAdresă de e-mail confirmată pe harper-adams.ac.uk
- Long ChenPostdoc, Cornell University, Ph.D., University of Nebraska-LincolnAdresă de e-mail confirmată pe cornell.edu
- Luciano DI MAIOFull Professor of Material Science and Technology, University of SalernoAdresă de e-mail confirmată pe unisa.it
- Tsega Y. MelesseUniversity of SalernoAdresă de e-mail confirmată pe unisa.it
- Francesco DONSI'Full professor, Department of Industrial Engineering, University of SalernoAdresă de e-mail confirmată pe unisa.it
- Loredana Incarnatoprofessore di scienza dei materiali