Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2019 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 5219 | 1613 |
h-index | 38 | 22 |
i10-index | 73 | 41 |
Acces public
Afișați-le pe toate8 articole
4 articole
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
- Federico Gomez GalindoLund UniversityAdresă de e-mail confirmată pe food.lth.se
- Marilyn RaynerDepartment of Food Technology, Engineering, and Nutrition, Lund University, SwedenAdresă de e-mail confirmată pe food.lth.se
- Nikolaos MavroudisSenior Lecturer and Programme Leader In Food ScienceAdresă de e-mail confirmată pe northumbria.ac.uk
- W.B. HerppichLeibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie e.V.Adresă de e-mail confirmată pe atb-potsdam.de
- Petr DejmekLund UniversityAdresă de e-mail confirmată pe food.lth.se
- Björn BergenståhlProfessor in Food Technology, Lund UniversityAdresă de e-mail confirmată pe food.lth.se
- Jeroen J. KnolBreda University of Applied SciencesAdresă de e-mail confirmată pe buas.nl
- Allan G. RasmussonLund University
- Alejandro G. MarangoniUniversity of GuelphAdresă de e-mail confirmată pe uoguelph.ca