Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2019 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 2176 | 920 |
h-index | 26 | 13 |
i10-index | 37 | 18 |
Acces public
Afișați-le pe toate4 articole
2 articole
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
- Erich WindhabProfessor Food Process Engineering, ETH Zurich (IFNH; LFO E18)Adresă de e-mail confirmată pe hest.ethz.ch
- Peter FischerProfessor of Food Rheology, ETH ZurichAdresă de e-mail confirmată pe hest.ethz.ch
- Walter RichteringProfessor of Physical Chemistry, RWTH Aachen UniversityAdresă de e-mail confirmată pe pc.rwth-aachen.de
- Curtis W. FrankProfessor of Chemical Engineering, Stanford UniversityAdresă de e-mail confirmată pe stanford.edu
- Andrew J ParnellResearch Fellow, University of SheffieldAdresă de e-mail confirmată pe sheffield.ac.uk
- Nicholas J. WarrenUniversity of LeedsAdresă de e-mail confirmată pe leeds.ac.uk
- Gudrun SchmidtPurdue UniversityAdresă de e-mail confirmată pe purdue.edu
- Christian GorscheHead of Materials, Cubicure GmbH
- Christian FriedrichAdresă de e-mail confirmată pe fmf.uni-freiburg.de