Creați-vă propriul profil
Citat de
Toate | Din 2019 | |
---|---|---|
Referințe bibliografice | 14690 | 8894 |
h-index | 64 | 48 |
i10-index | 181 | 143 |
Acces public
Afișați-le pe toate3 articole
9 articole
disponibile
indisponibile
Pe baza cerințelor privind finanțarea
Coautori
- Frank DunsheaThe University of Melbourne and University of LeedsAdresă de e-mail confirmată pe unimelb.edu.au
- David PethickMurdoch UniversityAdresă de e-mail confirmată pe murdoch.edu.au
- Zhongxiang FangAssociate professor in Food Processing, The University of MelbourneAdresă de e-mail confirmată pe unimelb.edu.au
- Peter P. PurslowUniversity of MelbourneAdresă de e-mail confirmată pe unimelb.edu.au
- Drewe FergusonCSIROAdresă de e-mail confirmată pe csiro.au
- Jeremy CottrellUniversity of MelbourneAdresă de e-mail confirmată pe unimelb.edu.au
- Graham GardnerMurdoch UniversityAdresă de e-mail confirmată pe murdoch.edu.au
- David HopkinsAdjunct Prof (Charles Sturt Uni, Wagga, Aust), Visiting Prof (Shandong Agric. Uni, Taian, China)
Urmăriți
Robyn Warner
Professor in Meat Science, Melbourne University
Adresă de e-mail confirmată pe unimelb.edu.au